Bayraklı Δύο φρικιαστικά περιστατικά συνέβησαν στο νοσοκομείο της πόλης το ίδιο βράδυ! 

İzmir Bayraklı Αποκαλύφθηκε ότι το βράδυ που ένας ασθενής τρομοκρατούσε το ιατρικό προσωπικό με κυνηγετικό όπλο στο Δημοτικό Νοσοκομείο, συγγενείς του ασθενούς επιτέθηκαν στους υγειονομικούς σε άλλο θάλαμο και γιατροί και νοσηλευτές βρήκαν καταφύγιο στην πυροσβεστική.
Από την ημέρα που άνοιξε, η Σμύρνη βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη με τη βία στην υγειονομική περίθαλψη, τα προβλήματα διατροφής, το mobbing και τα προβλήματα μεταφοράς. Bayraklı Δεν επικρατεί ηρεμία στο Δημοτικό Νοσοκομείο. Ένας ασθενής μπήκε στο νοσοκομείο με ένα κυνηγετικό όπλο και ένα κουτί με σφαίρες στο χέρι και απείλησε το ιατρικό προσωπικό, κάτι που έγινε καυτό θέμα σε όλη την Τουρκία. Σωματεία που οργανώθηκαν στον τομέα της υγείας αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Φέρεται ότι ένας ασθενής έρχεται στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της ημέρας και ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας του από τους γιατρούς. Το άτομο που ήρθε ξανά το βράδυ στο νοσοκομείο με κυνηγετικό όπλο και ένα κουτί με σφαίρες στο χέρι, προσήλθε στην Υπηρεσία Ωτορινολαρυγγίτιδας και πλησίασε τον γιατρό. Ο γιατρός και άλλοι επαγγελματίες υγείας κλείνουν την πόρτα του δωματίου και στοιβάζουν τις καρέκλες πίσω τους για προστασία.

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΠΕ ΟΧΗ ΟΜΗΡΗΣΗΣ!
Συγγενείς Ασθενούς VIP για Παρηγορητικό Ισχυρισμό επιτέθηκαν σε γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό!
Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το Πρακτορείο Ειδήσεων Επιστήμης και Υγείας (BSHA), ένα δεύτερο βίαιο περιστατικό σημειώθηκε το ίδιο βράδυ. Στην Υπηρεσία Ανακουφιστικής Φροντίδας του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του νοσοκομείου συγγενείς ασθενών επιτίθενται στον γιατρό και στους συγγενείς του ασθενούς. Ένα προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης που μίλησε στο BSHA για το θέμα είπε: «Οι συγγενείς του ασθενούς VIP που εργάζονται στην υπηρεσία επιτίθενται στον γιατρό και τους επαγγελματίες υγείας. «Το προσωπικό της υγειονομικής περίθαλψης βρίσκει καταφύγιο στην πυροσβεστική υπό φόβο για τη ζωή του», είπε.
Σκληρή δήλωση του Συλλόγου για τα Δικαιώματα και τον Αγώνα Εργαζομένων Υγείας
Ο Σύλλογος Δικαιωμάτων και Αγώνων Εργαζομένων Υγείας, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του Χ, ανέφερε: İzmir Bayraklı Νοσοκομείο της πόλης. Αποφυλακίζεται ένας μαφιόζος που έκανε έφοδο με καραμπίνα σε νοσοκομείο. Αργότερα το βράδυ ανεβαίνει στον 9ο όροφο με τουφέκι και απειλεί τους γιατρούς. Οι γιατροί, που αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στο δωμάτιο για λόγους ασφαλείας, ευτυχώς διέφυγαν χωρίς να τραυματιστούν. Δεν διαβάσατε το σενάριο μιας ταινίας, είδατε το επίπεδο βίας στην υγεία! Ο κ. Υπουργός Υγείας διοικεί το υπουργείο στο Twitter Ρωτάμε, κύριε Υπουργέ, τι άλλο περιμένετε να συμβεί για να λάβετε προφυλάξεις; συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις.