Η Κωνσταντινούπολη φιλοξενεί και φέτος μια ταραχή χρωμάτων

Το Τμήμα Πάρκων, Κήπων και Περιοχών Πρασίνου του Μητροπολιτικού Δήμου Κωνσταντινούπολης (IMM) στόλισε τα ιστορικά σημεία της πόλης με πολύχρωμες τουλίπες φέτος, όπως κάθε χρόνο. Μεταξύ 1-30 Απριλίου, ένα εικαστικό γλέντι περιμένει τους Κωνσταντινούπολης και όλους τους επισκέπτες στο Emirgan Grove, στο Gülhane Grove, στην πλατεία Sultanahmet, στο Göztepe 60th Year Park και στο Hıdiv Grove.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Υάκινθοι, νάρκισσοι, μουσκάρι και τουλίπες, που χρωματίζουν τα πιο όμορφα σημεία της Κωνσταντινούπολης, έρχονται μαζί με τους Κωνσταντινούπολης σε τοποθεσίες αντάξιες της ιστορίας τους. Συνολικά 158 εκατομμύρια 7 χιλιάδες 8 βολβώδη άνθη, συμπεριλαμβανομένων 7 ειδών βολβών τουλίπας, 962 ειδών βολβών υάκινθου, 701 ειδών βολβών ασφόδελου και βολβών muscari, θα υποδεχτούν τους Κωνσταντινούπολης όλο τον Απρίλιο.

«ΤΟΥΛΙΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ»

4 βολβοί τουλίπας, που δόθηκαν στον Μητροπολιτικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης από τον Arjen Uijterlinde, Γενικό Πρόξενο του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη, στις 2021 Νοεμβρίου 1.000, φυτεύτηκαν στην πλατεία της Κωνσταντινούπολης στο Emirgan Grove στις 3 Δεκεμβρίου 2021 και ανακοινώθηκαν από ο Πρόεδρος του Μητροπολιτικού Δήμου Κωνσταντινούπολης τον Απρίλιο του 2022. Ekrem İmamoğlu συναντήθηκε με τον λαό της Κωνσταντινούπολης υπό την ηγεσία του. Συνεχίζεται στο ίδιο σημείο, ξεκινώντας από το 2021, η φύτευση και η έκθεση της τουλίπας της Κωνσταντινούπολης, που επαναφέρθηκε στην πατρίδα της την Κωνσταντινούπολη μετά από αιώνες.