Το Konyaaltı Caravan Park έγινε το αγαπημένο των παραθεριστών

αθέτηση

Καθώς ο καιρός ζεσταίνει, ο αριθμός των επισκεπτών στο Caravan Park, που άνοιξε ο Μητροπολιτικός Δήμος της Αττάλειας στο Konyaaltı, έχει αυξηθεί. Το Karavan Park, αγαπημένο στους παραθεριστές, έχει φιλοξενήσει σχεδόν 36 χιλιάδες επισκέπτες από 2 διαφορετικές χώρες από την ημέρα που άνοιξε.

Το Caravan Park, το οποίο άνοιξε ο Μητροπολιτικός Δήμος της Αττάλειας στην περιοχή Arapsuyu της περιοχής Konyaaltı τον Αύγουστο του 2023, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα στάθμευσης, που είναι ένα σημαντικό πρόβλημα των λάτρεις των τροχόσπιτων, και να δημιουργηθεί μια όμορφη περιοχή για τους παραθεριστές τροχόσπιτων, πλημμύρισε από επισκέπτες με την θέρμανση του καιρού και τις διακοπές. Το Caravan Park, του οποίου η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω τους καλοκαιρινούς μήνες, έχει φιλοξενήσει σχεδόν 2 χιλιάδες τροχόσπιτα και χιλιάδες επισκέπτες από την έναρξη λειτουργίας του. Ανάμεσα σε αυτούς που προτιμούν το Karavan Park είναι επισκέπτες από 36 διαφορετικές χώρες.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Το Karavan Park, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής με την τοποθεσία του κοντά στην ακτή Konyaaltı, μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς παραλίες στον κόσμο, έχει έκταση 4 χιλιάδες 144 τετραγωνικά μέτρα και χωρητικότητα 55 τροχόσπιτα. Το Karavan Park, το οποίο συνδέεται με το European Caravanners' Road Network, φιλοξενεί επίσης πολλούς ξένους τουρίστες χάρη στην ευκολία μεταφοράς που παρέχει αυτό το δίκτυο. Εκτός από την εγγύτητά του με το κέντρο και τη θάλασσα, το Karavan Park έχει κερδίσει την προσοχή των παραθεριστών σε τροχόσπιτα χάρη στις ευκαιρίες που παρέχει.

ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΑ

Χάρη σε εγκαταστάσεις όπως ηλεκτρικό ρεύμα, υποδομές, τουαλέτα, μπάνιο, πλυντήριο, αποχέτευση γκρι νερού και κουζίνα, οι επισκέπτες μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους. Εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τις ευκαιρίες που προσφέρονται, οι παραθεριστές με τροχόσπιτα απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε αυτήν την ασφαλή και άνετη περιοχή. Λόγω της ζήτησης για το Caravan Park, το οποίο λειτουργεί με πλήρη δυναμικότητα κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο Μητροπολιτικός Δήμος της Αττάλειας σχεδιάζει να ανοίξει ένα νέο πάρκο Caravan στην περιοχή Lara της περιοχής Muratpaşa τους επόμενους μήνες.

ΑΝΤΑΛΛΑΠΤΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ

Ο Mehmet Altuntaş, ο οποίος επέλεξε την Αττάλεια για να περάσει τις διακοπές του, δήλωσε ότι προτιμούσαν το Caravan Park του Μητροπολιτικού Δήμου Αττάλειας, παρότι είχαν πολλές προτιμήσεις, χάρη σε όσα άκουσαν από το περιβάλλον τους. Ο Altuntaş είπε, «Προτιμάμε διακοπές με τροχόσπιτο γιατί δεν μπορούμε να έχουμε προγραμματισμένες διακοπές. Υπάρχουν όλα όσα χρειάζονται εδώ. Είναι ένα τέλειο μέρος. Μπράβο σε όλους. Ερχόμαστε για δεύτερη φορά. Άρχισα μάλιστα να σκέφτομαι να επεκτείνω τις διακοπές. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μητροπολιτικό Δήμο της Αττάλειας για αυτή τη διευκόλυνση», είπε.