Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για πρόσληψη 1829 εργαζομένων

Εθνικό Τμήμα Άμυνας
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 1829 εργάτες. Οι αιτήσεις για πρόσληψη MSB, που ξεκίνησαν στις 24 Απριλίου, θα υποβάλλονται μέσω του İŞKUR. Με την προκήρυξη ανακοινώθηκαν και οι προϋποθέσεις υποβολής αιτήσεων και οι ημερομηνίες για τις προσλήψεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Για τις λεπτομέρειες της διαφήμισης ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι θα προσλαμβάνει συνεχώς εργαζομένους. Στη δημοσιευμένη αγγελία? «4857 (χίλια οκτακόσια είκοσι εννέα) μόνιμοι εργαζόμενοι θα προσληφθούν στα πλαίσια του Εργατικού Νόμου υπ’ αριθμ. 1.829 για να απασχοληθούν σε χώρους εργασίας που υπάγονται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται μέσω της Τουρκικής Υπηρεσίας Απασχόλησης. Πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη διατίθενται στον ιστότοπο της Τουρκικής Υπηρεσίας Απασχόλησης. Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2024.» συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις.

Οι αιτήσεις για πρόσληψη MSB θα υποβληθούν μεταξύ 24 Απριλίου και 29 Απριλίου 2024. Οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων θα πραγματοποιηθούν μέσω της σελίδας της Τουρκικής Υπηρεσίας Απασχόλησης (İŞKUR).