Η μισή Εθνική είναι από το İnegöl

Το Πρωτάθλημα Orienteering Türkiye διεξήχθη στο Çorum στις 19-21 Απριλίου 2024. Η ομάδα προσανατολισμού της İnegöl Belediyespor άφησε το στίγμα της στο Πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχαν 81 σύλλογοι από όλη την Τουρκία με 1250 αθλητές. Στο πρωτάθλημα, που έγινε μάρτυρας αγωνιστικών διαγωνισμών, ο πορτοκαλο-μπλε αντιπρόσωπός μας κέρδισε 5 τρόπαια και αναδείχθηκε πρωτάθλημα Τουρκίας.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ βάθρο

Αυτή η επιτυχία του συλλόγου İnegöl Belediyespor, που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα προσανατολισμού στην κορυφή κατακτώντας 19 μετάλλια συνολικά στο πρωτάθλημα, δεν σταμάτησε στο βάθρο. 7 αθλητές από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα İnegöl κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Πολωνία. Στο camp της εθνικής ομάδας κλήθηκαν 7 αθλητές.

Η ΜΙΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΝΕΓΚΟΛ

Με αυτή την πρόσκληση, η μισή Εθνική Ομάδα Προσανατολισμού Τουρκίας αποτελούνταν από αθλητές του İnegöl. Αυτή η επιτυχία ήταν πηγή μεγάλης υπερηφάνειας για τον αθλητικό σύλλογο του Δήμου İnegöl. Ο δήμαρχος İnegöl Alper Taban συνεχάρη τους αθλητές και τον προπονητή Tarık Şeker και τους ευχήθηκε συνεχή επιτυχία. Ο Ταμπάν είπε ότι πιστεύουν ότι οι αθλητές θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την εθνική φανέλα.