Μια ζωντανή ιστορία στην ακτή Ordulu: Ship No:4!

Υποσχόμενος ότι θα εργαστούν για να μεταδώσουν το ηρωικό έπος του Rüsumat No:4 Ship στις μελλοντικές γενιές, ο δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου Ordu Dr. Ο Mehmet Hilmi Güler εκπλήρωσε την υπόσχεσή του και άνοιξε το μουσείο Rüsumat στο κοινό. Το "Rüsumat No:4 Ship and Open Air Museum", που βρίσκεται στην ακτή Altınordu και μεταδίδει την επική ιστορία του στις μελλοντικές γενιές, φιλοξένησε 350 χιλιάδες άτομα το χρόνο από την έναρξη λειτουργίας του.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ GÜLER ΣΤΟ ORDU

Ο Δρ. Ordu Μητροπολιτικός Δήμαρχος, ο οποίος κατέβασε το ηρωικό έπος των ανθρώπων του Ordu πριν από έναν αιώνα από τα σκονισμένα ράφια της ιστορίας. Δουλεύοντας με μια ειδική ομάδα, ο Mehmet Hilmi Güler πραγματοποίησε ένα σημαντικό έργο για να μεταφέρει το έπος του Rüsumat No:4 στις μελλοντικές γενιές. Στο πλαίσιο αυτό, χτίστηκε ένα μουσείο από τον Μητροπολιτικό Δήμο για να διατηρήσει ζωντανό το ιστορικό έπος του πλοίου Rüsumat No: 4, που συγκαταλέγεται στα σημαντικά έπη του Πολέμου της Ανεξαρτησίας, και να το μεταδώσει στις επόμενες γενιές.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ 2023

Το πλοίο Rüsumat No:4, το οποίο ναυπηγήθηκε με τις ίδιες διαστάσεις χρησιμοποιώντας ιστορικές πηγές στην πλατεία του φεγγαρόφωτος της παραλίας Altınordu, όπου ο Gazi Mustafa Kemal Atatürk προσγειώθηκε κατά την άφιξή του στο Ordu με το καταδρομικό Hamidiye, άνοιξε στους επισκέπτες με μια τελετή τον Απρίλιο. πέρυσι.

350 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ RÜSUMAT ΣΤΟ SITE

Το Rüsumat No: 4 Ship and Open Air Museum, το οποίο πέρασε στην παγκόσμια ναυτική ιστορία με τη χρησιμότητα του στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας και ξαναχτίστηκε στο ακριβές μέγεθος και τέθηκε σε λειτουργία από τον Μητροπολιτικό Δήμο Ordu, έγινε συχνός προορισμός για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ordu έρχονται στο Ordu μετά το άνοιγμα. Το Rüsumat No 4: Ship and Open Air Museum, το οποίο μνημονεύεται με την επική του ιστορία, επισκέφτηκαν 350 χιλιάδες άτομα ένα χρόνο από τα εγκαίνια του.

Το RÜSUMAT NO:4 ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΟΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ενώ προσπαθούσε να συλλάβει τα πλοία που μετέφεραν πυρομαχικά στο μέτωπο για τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας, το Rüsumat No: 4, το οποίο αποφεύγει τα εχθρικά πλοία που περιπολούσαν στη Μαύρη Θάλασσα, προσπαθούσε να φέρει δύο κανόνια και 350 σεντούκια με πυρομαχικά φορτωμένα από το Μπατούμι στο İnebolu.

Ο Ρουσουμάτ, ο οποίος επέζησε από τα εχθρικά πλοία, έφτασε στο Ορντού στις 17 Αυγούστου. Ενάντια στον κίνδυνο να πιαστούν τα όπλα ανά πάσα στιγμή, οι κάτοικοι του Ορντού επέδειξαν ένα ενδιαφέρον παράδειγμα αλληλεγγύης που έμεινε στην ιστορία. Πρώτα, τα όπλα στο πλοίο φέρθηκαν δίπλα-δίπλα, δημιουργήθηκε η γέφυρα και οι άνθρωποι πήραν από το πλοίο με την αλληλεγγύη του κόσμου και οδηγήθηκαν σε μια αποθήκη. Μετά την εκφόρτωση των όπλων, το Rusumat βυθίστηκε. Τα εχθρικά πλοία που ήρθαν στον στρατό, νομίζοντας ότι ένα βυθιζόμενο πλοίο είχε χάσει τη λειτουργία του, αποσύρθηκε. Αφού έφυγαν τα εχθρικά πλοία, οι κάτοικοι του Ορντού επέπλεαν ξανά το πλοίο με ιστορική αλληλεγγύη. Ο κινητήρας έχει ανανεωθεί. Τα όπλα στην αποθήκη επαναφορτώθηκαν στο πλοίο κάνοντας μια προβλήτα φέρνοντας τις ανταλλαγές δίπλα δίπλα. Το Rüsumat, αναχωρώντας από το Ordu, έφτασε στο λιμάνι του İnebolu.